statafel

Sta je binnenkort op een beurs, dan is een statafel met jouw logo een echte blikvanger!

€ 163,-
excl. btw

info & bestel

salontafel

Een kartonnen salontafel doet het super in de ontvangstruimte van je bedrijf. Helemaal in jouw (huis)stijl bedrukt!

€ 98,-
excl. btw

info & bestel

presentatietafel

Zet je beeldscherm of ander promotiemateriaal op een presentatietafel en kom goed voor de dag!

€ 184,-
excl. btw

info & bestel

kruk

Kartonnen krukken zijn makkelijk bij workshops of gebruik ze als bijzettafel. Klein, licht en sterk!

€ 54,-
excl. btw

info & bestel

Statafel in jouw huisstijl

Zie je het al voor je? Een beursstand met kartonnen statafels in jouw huisstijl of een personeelsfeest waarbij iedereen z’n drankje op een statafel met jouw logo zet? Kartonnenmeubel.nl maakt kartonnen statafels in de look die jij wilt. Pimpelpaars met gele stippen? Wij maken het! Liever met een strak logo en dito huisstijl? Ook dat is mogelijk. Leef je creatief uit en Kartonnenmeubel.nl realiseert het zoals jij het wilt. Bovendien kunnen we de statafel voor je lamineren, zodat je er rustig een drankje op kunt zetten. Een statafel is leuk om aan te brainstormen of prik er visitekaartjes op.

 

In welke stijl wil jij je kartonnen statafel? Neem contact met ons op en Kartonnenmeubel.nl denkt graag creatief met je mee.

 

Eigen design of ontwerp van Kartonnenmeubel.nl

Zie je het ontwerp voor jouw statafel al helemaal voor je en kun je het zelf uitwerken tot een ontwerp? Download dan de stanstekening van de statafel en ga aan de slag. Besteed je het ontwerpen liever uit? Neem dan contact op met Kartonnenmeubel.nl en wij verzorgen het graag voor je.

 

 

Prijzen

Prijs statafel: € 163,-

 

De prijzen zijn excl. 21% btw, verzendkosten en ontwerpkosten.

 

 

 

Bekijk ook onze salontafel, presentatietafel en kruk.

Afbeeldingen

Statafel 1/4
Statafel 2/4
Statafel 3/4
Statafel 4/4

Wilt u meer informatie?

Top <h4>kartonnenmeubel.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/producten">Producten</a><br /> -<a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/statafel"><b>Statafel</b></a><br /> -<a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/salontafel">Salontafel</a><br /> -<a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/presentatietafel">Presentatietafel</a><br /> -<a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/kruk">Kruk</a><br /> <a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/voordelen">Voordelen</a><br /> <a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.kartonnenmeubel.nl/search">Search results</a><br />